اجرای مرحله دوم موج ۹۹ وعده صادق ۴ | شلیک موشک‌های دو فروندی (۱۸ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۴۷۹۰
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۱
اجرای مرحله دوم موج ۹۹ وعده صادق ۴ | شلیک موشک‌های دو فروندی (۱۸ فروردین ۱۴۰۵)
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: برای نخستین مرتبه در جنگ تحمیلی، موشکهای مستقر بر لانچرهای دو پایه در مرحله دوم موج عملیات وعده‌صادق۴ شلیک شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

مناطق مرکزی، جنوبی و قلب اراضی اشغالی فلسطین از سحرگاه امروز در ادامه موج ۹۹ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یا فاطمه الزهرا (س)» و تقدیم به معلمان و اساتید بزرگوار ، برای نخستین مرتبه در جنگ تحمیلی با موشکهای مستقر بر لانچرهای دو پایه و موشک‌های خیبرشکن مورد اصابت قرار گرفتند.

بیش از ۳۰ نقطه در «ریشون لتسیون و پتخ تیکوا» در مرکز و «بئرالسبع، دیمونا، عراد، کریات گات و اوفاکیم» در نقب و نزدیک به ۱۰ نقطه در تل آویو مورد هدف قرار گرفتند.

موج حملات آتش به آتش علیه اراضی اشغالی سنگین تر و پرحجم تر ادامه خواهد داشت و کلیه مراکز صنعتی، زیرساختی و نظامی صهیونیستی در پی جنایتهای رذیلانه علیه ایران اسلامی مورد هدف قرار خواهند گرفت. ساکنان اراضی اشغالی با سرعت مراکز کنونی را تخلیه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.